Apps

Apps bieden enorme kansen en wij helpen u om deze optimaal te benutten.  Afhankelijk van het soort   app bedenken,   ontwerpen en ontwikkelen we een app waarmee uw doelen bereikt worden.

Gebruiksvriendelijke apps

Een eigen gebruiksvriendelijke app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen, bedrijfprocessen worden geoptimaliseerd óf  een unieke toepassing wordt  ontwikkeld?  Forwart ontwikkelt   innovatieve apps   voor iPhone, Android of Windows Phone voor   uiteenlopende  doeleinden. Samen bepalen we een strategie om   bijvoorbeeld de gebruiker beter te bereiken, het optimaliseren van   interne bedrijfsvoering (efficiëntie) of kostenbesparing te realiseren. Zo ontwikkelt Forwart mobiele apps voor business-to-business toepassingen, voor de consumentenmarkt óf voor intern gebruik door uw medewerkers.

 

Optimaal benutten van de mogelijkheden

De apps die Forwart ontwikkelt voldoen aan diverse richtlijnen waardoor deze doorgaans uitstekend werken op de meeste mobiele toestellen. We  bouwen de apps dusdanig zodat  deze snel laadt en prettig in gebruik is. Zo vereist een relatief klein scherm (op een smartphone) en bediening via het touch-screen een andere aanpak en vormgeving dan een groter scherm (een tablet).

Smartphones  zoals   een iPhone, Android of Windows toestel beschikken over unieke eigenschappen omdat ze voorzien zijn van GPS (locatie uitleesbaar), camera en natuurlijk de internet-, bel- en smsfunctie. Door het benutten van deze mogelijkheden kunnen we een functionele toepassing ontwikkelen voor mobiel bestellen, reserveren, klantenbinding en -ondersteuning (op locatie), enzovoorts.


Forwart ontwikkelt innovatieve apps voor iPhone, Android of Windows Phone voor uiteenlopende doeleinden.


Forwart denkt graag met u mee

Forwart denkt graag met u mee op welke manier een mobiele toepassing zinvol is voor uw organisatie of product. In combinatie met  social media   kunt u met uw mobiele website uw doelgroep nog beter bereiken.  Met het  CMS van Forwart kan naast het beheer van uw website ook de inhoud van uw app verzorgt worden.

Bekijk enkele voorbeelden van mobile websites in onze portfolio of neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.


Websites

Creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, robuuste techniek en voorzien van een frisse en slimme strategie.

  Meer informatie over websites

Webshops

Een professionele shop en slimme online strategie zorgen voor een maximale online verkoop.

  Meer informatie over webshops

Apps

Innovatieve apps voor iPhone, Android of Windows Phone voor uiteenlopende doeleinden.

  Meer informatie over apps

Online software

Maatwerk online software om tijd te besparen, processen te optimaliseren en uw doelen te behalen.

  Meer informatie over online software