NIEUWE ONLINE IDENTITY VOOR
Funpop

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden en iedereen die de doelgroep een warm hart toedraagt! 

e3b7ba8cc671c20d52c6a71f443767c384b1a9a3.jpg

Frisse festival website

Voor het jaarlijkse Funpop Festival ontwikkelden wij de website op basis van een ontwerp van Yellowinq Creative. Het ontwerp straalt het echte moderne festival gevoel uit en dat hebben we doorvertaald naar een volledige website. Door onze samenwerking met TicketCrew hebben wij de ticketverkoop naadloos in de website  geïntegreerd. Samen met de content van MarketingMakkers is de website een toegankelijke en eenvoudig te gebruiken festival website geworden met een focus op deze mooie doelgroep.

logo-funpop-2023-vaandel-roze.svg

"De combinatie tussen development & 
creativiteit maakt ons uniek."

Bekijk het resultaat

Funpoptablets.png

Eenvoudig inhoud beheren

Via het CMS (beheersysteem) is het voor Funpop mogelijk om via handige widgets en een gebruiksvriendelijke bibliotheek de inhoud van de website te beheren. De widgets worden voor de gebruiker dusdanig geconfigureerd dat in slechts een handomdraai o.a. fotoalbums, lineup (programma en randprogramma), nieuws en veel gestelde vragen te plaatsen zijn. Hiervoor is slechts minimale affiniteit nodig met beheersystemen. Via de bibliotheek in het systeem zijn bestanden in een handomdraai toe te voegen, in mappen te plaatsen en te bewerken.

Ook een nieuwe website?

Lineup en nieuws
snel en overzichtelijk te bekijken

Op zowel mobiel als desktop is eenvoudig te navigeren naar de voor de bezoeker relevante informatie.