website & medewerkersportaal kinderopvang 't nest

Kinderopvang 't Nest is een organisatie die kwaliteit en continuïteit biedt in de opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar op meer dan 30 locaties in Limburg.

Nest.jpeg

Uniek ontwerp en techniek

Het speelse uiterlijk van de website is door onze eigen grafische afdeling ontworpen. Door de korte lijntjes tussen onze ontwerp- en development teams wordt het hoogst haalbare resultaat bereikt. De website (inclusief locatietool) is op een gebruiksvriendelijke manier te beheren met ons CMS. Via de locatie tool is het mogelijk om de complexe aanmeldprocedure voor nieuwe kinderen overzichtelijk en eenvoudig beheerbaar uit te voeren.

"De medewerkers van Forwart denken goed mee in de ontwikkeling van onze sites en hebben ons voorzien van een mooi ontwerp van onze nieuwe site. Een goede basis voor een jarenlange samenwerking."

Marjet Vergeldt - Derix - Kinderopvang 't Nest

Bekijk het resultaat

Mackbook-iphone-intranest.png

Intranest (medewerkersportal)

Om de medewerkers op alle opvanglocaties en het hoofdkantoor te voorzien van uiteenlopende informatie is er een gebruiksvriendelijk portal ontwikkeld. Via het zogenaamde Intranest  kunnen medewerkers inloggen  en informatie met elkaar uitwisselen. Bovendien kan urgente informatie op een snelle wijze bij de medewerkers onder de aandacht worden gebracht.

Overzichtelijke kaart
met filters per opvangsoort

Bezoekers van de website navieren eenvoudig naar de best passende opvanglocatie voor hun kind.

Geoptimaliseerde weergave
voor smartphones

De website van Kinderopvang 't Nest wordt voornamelijk door mobiele gebruikers bezocht.