Website & online identity
limgroup

Limgroup is een gerenomeerd agrarisch research bedrijf dat gespecialiseerd is in de veredeling en het onderzoek binnen de gewassen aardbei en asperge.

Limgroup.jpeg

Nieuwe website & Online Identity

Voor Limgroup hebben we een highend website gerealiseerd en daarmee de herpositionering van heet bedrijf ook online vorm te geven. Daarbij hebben we aan de hand van een vernieuwde strategie, UX, én de bijbehorende wireframing samen met de marketing partner van Limgroup een nieuwe online identity ontwikkeld. De meertalige corporate website is volledig het het professionele CMS van Forwart opgezet, zodat Limgroup volledig autonoom de website kan beheren.

logo-limgroup.svg

"Partnership vind Limgroup belangrijk. Dit ervaar ik in de prettige en openmind samenwerking met Fowart waarin we elkaar uitdagen en motiveren om het maximale er uit te halen!"

John Schoeber - Limgroup

Bekijk het resultaat

Limgroup_tablets.png

Een catalogus met beleving

De catalogus vormt het natuurlijke middelpunt van de website.  De producten van het  Limburgse veredelingsbedrijf worden  uitgebreid met hoogwaardige visuals,  fotografie en animaties aan de bezoekers gepresenteerd. Bezoekers zien bovendien snel aan welke eigenschappen het product voldoet en kan hierdoor een eerste indruk creëren. 

Ook een website realiseren?

Perfecte weergave van content
op alle devices…

We zorgen ervoor dat de uitgebreide content op elk device goed wordt getoond.