app voor 
Peelrand Makelaardij

Peelrand Makelaardij is een gerenomeerd makelaarskantoor in Venray dat actief is in Noord-Limburg. Voor Peelrand realiseerden we een nieuwe versie van de succesvolle Peelrand Select app.

Peelrand.jpeg

Peelrand Select 2.0

De Peelrand Select app wordt doorlopend door meer dan 1.500 woningzoekers gebruikt en is inmiddels onmisbaar wanneer je als woningzoeker optimaal op de hoogte wilt blijven van nieuw woningaanbod in Noord-Limburg.  Omdat de app zeer waardevol is voor onze opdrachtgever en daardoor perfect moet zijn, was het nodig om aan de hand van alle feedback van gebruikers de app te optimaliseren.

logo.png

"Van kleine component tot 
professioneel backoffice systeem."

Bekijk het resultaat

De snelheid van Peelrand Select

Door de huidige krapte op woningmarkt is de app enorm populair onder woningzoekers. Dat resulteert dan ook in een grote piek in het bezoekersaantal op het moment dat een nieuwe woning wordt gepubliceerd. Door het Content Delivery van Cloudflare in te zetten hebben we het dataverkeer met 98% weten beperken en daarmee ook kunnen zorgen dat de app zelfs op de drukste momenten snel blijft reageren.

Forwart_PWA.jpg

Nieuwe features in PWA

De PWA applicatie werkt stabiel, enorm  snel (door Cloudflare caching) en er zijn diverse nieuwe functies toegevoegd. Zo kan een gebruiker direct een bezichtiging plannen en biedt de app de mogelijkheid om gerichte vragen te stellen aan partnerbedrijven. Denk hierbij aan vragen over een verbouwing, tuininrichting of financiering”. Bovendien is er een innovatieve 'Mix and Match' functionaliteit aan toegevoegd waarmee verkopers en kopers aan elkaar gekoppeld worden.

Dashboard dat 
staat als een huis

De medewerkers van Peelrand kunnen via het dashboard overzichtelijk alle beschikbare data verwerken.

Gebruiksgemak
op ieder toestel

Door de PWA functionaliteiten optimaal te benutten werkt de app succesvol op elk device.