Ontwerp en website
CLT Metal Service

CLT Metal Service is een high-speed bewerker van RVS- en metaalproducten. Het bedrijf is al ruim 25 jaar expert in o.a. lasersnijden en bewerken van buizen, kokers, profielen en platen in kleine en grote afmetingen.

Het bedrijf beschikt over een in Europa uniek machinepark. Met de unieke Smart Shaping-werkwijze en deskundige medewerkers, staat CLT garant voor de hoogste product- en servicekwaliteit.

clt-metal-service-2.jpg

Meertalige corporate website

Forwart heeft voor CLT Metal Service een nieuwe meertalige website ontworpen en gebouwd, op basis van aangeleverde content en wireframes van Marketing Makkers.  Met een aantrekkelijke motion wallpaper wordt de toon en sfeer  gezet en wordt CLT in één oogopslag gepresenteerd. Met uitgesproken vormgeving en fotografie zorgen we ervoor dat high potentials geïnteresseerd raken.

logo-clt-metal-service.png

"Forwart denkt met ons mee om het uiterste resultaat te behalen op technisch gebied. In samenwerking met lokale partijen hebben ze ons voorzien van een prachtige website."

Koen Christiaens - CLT Metal Service

Bekijk het resultaat

CLT-website.png

Het resultaat

Het kiezen van de juiste communicatiemiddelen en strategiebepaling zorgen voor de uitstraling  waar CLT  naar streeft. Door potentiële opdrachtgevers een optimale online beleving te bieden wordt het bedrijf op de juiste wijze gepresenteerd.

 

Een ontwerp op maat voor een 
specifieke doelgroep

Een 'Conversion Driven Design' waarmee de ambities van CLT worden behaald.

Een motion wallpaper
voor een ultieme beleving

In één oogopslag worden het bedrijf en producten van CLT gepresenteerd.