Content Management Systeem (CMS)

Met een gebruiksvriendelijk beheersysteem kan de inhoud van een website of intranet tot in detail beheerd worden. Forwart maakt bij elk project een weloverwogen keuze uit diverse systemen, waaronder een krachtig en veelzijdig eigen systeem waarmee veel meer kan dan inhoud beheer alleen.

Ons eigen Content Management Systeem is een veelzijdige toepassing waarmee meerdere redacteuren de inhoud van (mobiele) website, webshop en intranet op een zeer gebruiksvriendelijke manier kunnen beheren. Het systeem is slim opgezet waardoor het al bij het eerste gebruik intuïtief en overzichtelijk is, zodat u binnen afzienbare tijd de volledige inhoud van uw internettoepassing kunt uitbreiden en aanpassen.

Bewezen technieken, groot aantal gebruikers

CMSOns systeem wordt  voor een groot aantal maatwerk websites ingezet en is inmiddels doorontwikkeld tot een flexibel, veilig, snel en betrouwbaar systeem.

Het systeem is  voorzien van een gebruiksvriendelijke interface, moderne technologie waardoor het prettig en   snel is in gebruik. In deze nieuwe versie wordt de inhoud in een universeel formaat opgeslagen waardoor informatie relatief eenvoudig ontsloten kan worden naar verschillende toepassingen en kanalen.

Op internet resulteert dit in de pagina's op uw (mobiele) website, webshop en intranet/extranet. Tevens kunnen we hierdoor nog sneller koppelingen opzetten met bedrijfssoftware.


Het systeem is slim opgezet waardoor het al bij het eerste gebruik intuïtief en overzichtelijk is, zodat u binnen afzienbare tijd de volledige inhoud van uw internettoepassing kunt uitbreiden en aanpassen.


Modules

Het systeem is modulair opgebouwd zodat u alleen de modules afneemt die u op dit moment nodig hebt. Er is een groot aantal modules ontwikkeld voor het faciliteren van een nieuwspagina, blog met reactiemogelijkheid, agenda, forum, gastenboek, poll (stellingen), kaartverkoop met online betaalmogelijkheid, formulierenbouwer, etc. Door de modulaire opbouw kunnen we snel en goedkoop maatwerk modules voor u ontwikkelen.

Statistieken

Zonder statistieken is het niet meetbaar of uw doelstellingen gehaald worden. Betrouwbare statistieken zijn daarom geintegreerd in het Content Management Systeem.

Open Source systemen

Naast het eigen systeem is Forwart gespecialiseerd in diverse open source content management systemen, waaronder WordPress en  Magento (webshop).

Neem vrijblijvend contact op voor een demonstratie van ons veelzijdige én  gebruiksvriendelijke beheersysteem.

Websites

Creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, robuuste techniek en voorzien van een frisse en slimme strategie.

  Meer informatie over websites

Webshops

Een professionele shop en slimme online strategie zorgen voor een maximale online verkoop.

  Meer informatie over webshops

Apps

Innovatieve apps voor iPhone, Android of Windows Phone voor uiteenlopende doeleinden.

  Meer informatie over apps

Online software

Maatwerk online software om tijd te besparen, processen te optimaliseren en uw doelen te behalen.

  Meer informatie over online software