Portalen

Een online portal verzorgt onder andere de digitale ontsluiting van interne bedrijfsprocessen en draagt bij aan de productiviteit van gebruikers. Wij bedenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare intranetomgevingen die perfect aansluiten bij de manier waarop er in een organisatie gewerkt wordt.


Wij realiseren een efficient en effectief intranet op basis van een systeem dat ook geschikt is voor een website en webshop


Online portal - Mertens

Elk project krijgt de juiste aandacht

Functionaliteit die voor de website ontwikkeld wordt, is tevens beschikbaar op het intranet aangezien deze van hetzelfde gebruiksvriendelijke systeem gebruik maken. Door de goede zoekmachine wordt de informatie van het intranet snel gevonden.

Via het intranet hebben de gebruikers overal toegang tot bestanden, documenten en formulieren. Deze informatie combineren we met interactieve toepassingen voor en door gebruikers, zoals een blog, forum, smoelenboek, fotoalbum en poll (stemmen). Tevens is het mogelijk om persoonlijke agenda, e-mail en urenregistratie per gebruiker via het intranet toegankelijk te maken.

Elke project krijgt de juiste aandacht en spreekt de doelgroep aan. Wij werken vrijblijvend een professioneel concept uit om een uniek resultaat te bereiken. Indien mogelijk werken we met specialistische partners samen om zo tot een nog beter resultaat te komen.

Koppelingen met bedrijfssoftware

Wij koppelen uw intranet met CRM, ERP, boekhoudpakketten en (maatwerk) bedijfssoftware zodat relevante informatie uit die systemen ook via het intranet beschikbaar is. Op deze manier kan bijvoorbeeld een smoelenboek op uw intranet automatisch gesynchroniseerd worden met het administratieve pakket dat de medewerkersinformatie reeds bevat.

Kortom: Forwart realiseert voor u een efficient en effectief intranet op basis van een systeem dat ook geschikt is voor uw website en webshop.

Bekijk enkele voorbeelden van intranet en extranet in onze portfolio of neem direct contact op voor een advies op maat.


Websites

Creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, robuuste techniek en voorzien van een frisse en slimme strategie.

  Meer informatie over websites

Webshops

Een professionele shop en slimme online strategie zorgen voor een maximale online verkoop.

  Meer informatie over webshops

Apps

Innovatieve apps voor iPhone, Android of Windows Phone voor uiteenlopende doeleinden.

  Meer informatie over apps

Online software

Maatwerk online software om tijd te besparen, processen te optimaliseren en uw doelen te behalen.

  Meer informatie over online software