Marketingtools

Wilt u nog meer halen uit uw online producten?  Met een doordachte online marketingstrategie en tools   kunnen uw online producten optimaal benut worden en worden doelen behaald. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door het toepassen van zoekmachine optimalisatie, wordt uw website uitstekend gevonden in diverse zoekmachines, waaronder Google. De goede vindbaarheid resulteert in een stabiele stroom bezoekers naar uw website en vormt daarmee een uitstekende basis voor uw online marketing.

 

Daarnaast denkt Forwart mee over mogelijke andere marketing mogelijkheden, zoals zoekmachineadvertenties (SEA) en adviseren wij u bij het optimaal inzetten van social media   zoals Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.


Samen bespreken we de doelstellingen en middelen en stemmen deze af op de marketingstrategie.


 

MailChimp

Direct Marketing en e-mailings

Het benaderen van uw relaties en prospects via een digitaal kanaal kan zeer effectief zijn. Als onderdeel van uw mareketing strategie  adviseert,  ontwerpt en ontwikkeld     Forwart een gebruiksvriendelijke   nieuwsbriefapplicatie voor het verzenden van digitale nieuwsbrieven.  Wij werken onder andere met de populaire nieuwsbriefapplicatie van  MailChimp.  Een aan- en afmeldmogelijkheid wordt volledig geïntegreerd in uw website, webshop of online portal.

Wij respecteren de actuele spamregelgeving en attenderen u graag op de do's en dont's van het versturen van digitale nieuwsbrieven. Het versturen van gepersonaliseerde direct mailings of geautomatiseerde berichten is eveneens mogelijk. Wij adviseren u - eventueel samen met onze marketing- en communicatiepartners - over de meest doeltreffende methode.


Social media

Door het open karakter van social media zijn deze volledig te integreren in uw website of webshop, maar ook andersom: berichten van uw website plaatsen we automatisch door naar social websites zodat bezoekers proactief naar uw website gestuurd worden.

Forwart verzorgt bovedien de opmaak van uw accounts  waardoor deze er net zoals uw andere   online producten er verzorgt bij staan.

Online strategie

Wilt u nog meer halen uit uw online producten? Bij het gebruik van sociale media is het van belang dat u een bedrijf dat beschikt over de juiste expertise betrekt bij dit proces. Forwart zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling van een goede strategie in samenwerking met onze (offline-) marketing partners. Samen bespreken we de doelstellingen en middelen en stemmen deze af op uw bedrijfsstrategie en eventuele bestaande marketingstrategie. Het is belangrijk om na te gaan aan welke bedrijfsdoelstellingen sociale media gaan bijdragen.


Websites

Creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, robuuste techniek en voorzien van een frisse en slimme strategie.

  Meer informatie over websites

Webshops

Een professionele shop en slimme online strategie zorgen voor een maximale online verkoop.

  Meer informatie over webshops

Apps

Innovatieve apps voor iPhone, Android of Windows Phone voor uiteenlopende doeleinden.

  Meer informatie over apps

Online software

Maatwerk online software om tijd te besparen, processen te optimaliseren en uw doelen te behalen.

  Meer informatie over online software