Forwart nu ook in Venray gevestigd

donderdag 17 november 2011

Internetbureau Forwart uit Horst is vanaf nu ook vertegenwoordigd met een kantoor aan de Wilhelminastraat in Venray. Het bedrijf dat in 2003 is opgericht door Koen Hendrix uit Horst en Peter Arts uit Venray reageert met deze uitbreiding op de aanhoudende groei en toenemend aantal opdrachtgevers uit Venray.

“We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het belangrijk is om op korte afstand van de opdrachtgever te werken. Opdrachtgevers ervaren dit ook als erg prettig.”, aldus Koen. Forwart vindt service erg belangrijk en met de sterke groei in de Venrayse markt kan het bedrijf, met het nieuwe kantoor, service en kwaliteit blijven bieden. Tevens voegt Koen toe: “Het is belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met een opdrachtgever zodat we een langdurige zakelijke relatie aangaan en samen het beste resultaat uit een internetproject halen. Om dit ook in Venray te realiseren hebben we onlangs accountmanager Wilbert Claessens uit Venray toegevoegd aan ons team.” Forwart heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend portfolio opgebouwd en richt zich als full service internetbureau met name op de realisatie van professionele websites, webshops, internetmarketing en zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast zijn sociale media (bijvoorbeeld Facebook en Twitter) en mobiele websites of apps niet meer weg te denken.

Dit jaar heeft het bedrijf een forse groei doorgemaakt en het team uitgebreid met drie nieuwe professionals. Hierdoor is Forwart op dit moment het grootste internetbureau van regio Horst en Venray. Peter: “De kwaliteit en service van onze diensten staat voorop en we doen er alles aan om deze kwaliteit te continu te verbeteren. Dit resulteert in betere en succesvollere websites voor onze opdrachtgevers. Samen met de teamuitbreiding sluit de opening van het tweede kantoor in Venray aan bij de verbetering van onze dienstverlening.”

Het kantoor in Horst zal nog steeds de primaire werklocatie zijn. Het kantoor in Venray is bijzonder geschikt voor presentaties, besprekingen, cursussen en social media workshops.

Via 0478-53 8255 kunt u contact met onze vestiging in Venray opnemen. Bekijk de contactpagina voor meer informatie.

Volgende bericht Naar het nieuwsoverzicht Vorige bericht