Online ticketing van TicketCrew

vrijdag 10 november 2017

Forwart heeft voor het  bedrijf TicketCrew een volledig nieuw en geavanceerd ticketingsysteem gerealiseerd.   Via het syteem is het mogelijk eenvoudig e-tickets te bes tellen te betalen en af te handelen voor organisaties van   zowel grote als kleine evenementen. Daarnaast bevat het syteem een uitgebreide module waarmee vrijwilligersbeheer gefaciliteerd wordt. 

Afgelopen weekend vond in America  het jaarlijkse Slotconcert van Rowwen Héze plaats. Hierbij werd de eerste fase van   het    nieuwe systeem voor de eerste keer op grote schaal ingezet.   Naast de reguliere ticketing werd dit jaar ook het gehele vrijwilligersbeheer door TicketCrew gefaciliteerd. Hiervoor heeft Forwart een geïntegreerde module ontwikkeld  binnen het systeem van TicketCrew. 

Naast  een overzichtelijke beheermodule zijn printers gekoppeld waarmee op grote schaal polsbandjes geprint werden vanuit het systeem. 

Door deze integratie krijgt de organisatie - van in dit geval het Slotconcert -   gedetailleerde informatie van alle vrijwilligers en kan deze gebruiken om de vrijwilligersinzet bij een volgende editie te optimaliseren. Bovendien kunnen vergoedingen aan participerende verenigingen beter en sneller worden  voldaan.

Naast het vrijwilligersbeheer wordt ook accreditatiebeheer (toeleveranciers, partners en artiesten)   volledig    met het nieuwe systeem van TicketCrew afgehandeld.

 

Polsbandje TicketCrew


Ticket

Forwart ontwikkelt al vele jaren voor het in Sevenum gevestigde ticketing bedrijf. Eerder dit jaar werd een nieuwe en verbeterde versie van het eerder door Forwart ontwikkelde    ticketingsysteem opgeleverd. Hiermee is het voor TicketCrew mogelijk het systeem eenvoudiger in te zetten en op grotere schaal te gebruiken.

Daarnaast zijn uitbreidingen met nieuwe mogelijkheden eenvoudiger op te zetten.

Neem voor meer informatie contact op met TicketCrew

Volgende bericht Naar het nieuwsoverzicht Vorige bericht