Website en mobiele apps Ormalight

vrijdag 2 augustus 2013

Ormalight is professioneel adviseur van projectverlichting in de retailbranche. Forwart heeft voor Ormalight een nieuwe website gerealiseerd. De website geeft een indruk van de diensten, producten en referenties van het bedrijf. Ormalight is tevens de exclusieve Nederlandse importeur van het Italiaanse designmerk Reggiani. De website is ontworpen door de grafisch partner van Ormalight. Forwart is verantwoordelijk voor de technische realisatie.

QU-light is onderdeel van Ormalight en richt zich met name op de installateur voor bijvoorbeeld volledige interieurverlichting. Recentelijk is de nieuwe lichtcatalogus uitgebracht. Om deze ook mobiel te ontsluiten heeft Forwart mobiele apps gerealiseerd voor Android en iPhone gebruikers. Via een QR-code op de catalogus kan de app direct geïnstalleerd worden. De pagina’s van de catalogus kunnen vervolgens op de smartphone bekeken worden.

QU-Light brochure app startscherm QU-Light brochure app overzicht QU-Light brochure met QR-code voor installatie apps Homepage website Ormalight Nieuwspagina website Ormalight

Volgende bericht Naar het nieuwsoverzicht Vorige bericht