Website Erato Muzikaal Contact

woensdag 22 juni 2011

Stichting Erato Muzikaal Contact zorgt voor kleinschalig en laagdrempelig muzikale ontspanning en vermaak aan zorgafhankelijke mensen volgens het credo "muziek is een transportmiddel voor contact". De stichting doet dit kosteloos.

Forwart, tevens ambassadeur van deze stichting, heeft de huisstijl (logo ontwikkeling, typografie en kleurstellingen) en een website ontwikkeld. De website is volledig op emotionele overdacht gericht. Dit is gerealiseerd door gebruik te maken van aangrijpende fotografie in combinatie met moderne website technieken. Op diverse plaatsen zijn opvallende donatie knoppen opgenomen waardoor het voor een bezoeker makkelijk gemaakt wordt om aan deze prachtige stichting bij te dragen.

Binnenkort wordt het mogelijk om via een iDeal betaling snel en veilig te doneren. Op de website is tevens de film “Wat een prachtige dag!” te bekijken. Deze film is erg indrukwekkend en geeft duidelijk weer wat Erato kan betekenen voor zorgafhankelijk mensen. Forwart is ook verantwoordelijk voor de hosting van de website en e-mail.

Bekijk de website via www.stichtingerato.nl

Huisstijl elementen: briefpapier, briefkaart, zakenkaartje en logoHomepage website Stichting Erato Muzikaal ContactInformatie over doneren op de website van Stichting Erato Muzikaal ContactBekijk ook de film op de website van Stichting Erato Muzikaal Contact

Volgende bericht Naar het nieuwsoverzicht Vorige bericht