Website Greenportlane

woensdag 22 september 2010

De Provincie Limburg heeft de aanbesteding van de website voor de Greenportlane gegund aan Forwart. De Greenportlane (N295) is een nieuw aan te leggen weg, die over het grondgebied gaat van de gemeenten Venlo en Horst aan de Maas.

Het grafisch ontwerp van de website voldoet aan internationale webrichtlijnen zoals die door de overheid verplicht gesteld worden, waarbij desondanks de huisstijl eisen van de Greenportlane niet uit het oog zijn verloren.

Website Greenportlane 1
De website biedt uitgebreide informatie over het project en over de voortgang en planning van de werkzaamheden. De planning wordt aantrekkelijk gepresenteerd in een dynamische kalender.
Daarnaast is het tracé van de Greenportlane zichtbaar in een kaart waarop diverse hotspots zijn weergegven. Tevens worden alle officiële publicaties via de website ontsloten.
Website Greenportlane 2

De website is gerealiseerd op basis van het Content Management Systeem (CMS) van Forwart. Met dit gebruikersvriendelijke systeem kunnen medewerkers van de Provincie Limburg de volledige inhoud van de website up-to-date houden en aanvullen.
Forwart is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, technische realisatie en hosting van de website.

Bekijk de website via www.greenportlane.nu.

Website Greenportlane 3

Volgende bericht Naar het nieuwsoverzicht Vorige bericht