Website en huisstijl Startpunt Wonen

vrijdag 24 januari 2014

Startpunt Wonen is een organisatie die volledig is ingericht om huizenkopers te informeren en begeleiden bij het kopen, verkopen of verbeteren van een huis. Uniek aan Startpunt Wonen is het complete overzicht aan mogelijkheden, de intensieve samenwerking met relevante partijen en deskundige begeleiding op het gebied van wonen in gemeente Horst aan de Maas.

De website is responsive waardoor deze op elk apparaat perfect werkt.Internetbureau Forwart heeft een huisstijl met logo en nieuwe website gerealiseerd voor Startpunt Wonen. De website en huisstijl hebben een betrouwbare, toegankelijke en moderne uitstraling. Deze uitstraling wordt in de website versterkt door de toepassing van moderne technieken, zoals een responsive ontwerp waardoor alle pagina’s van de website perfect werken op elk apparaat. Of een geïnteresseerde bezoeker de website nu met een tablet, smartphone of laptop bekijkt, de aangeboden informatie (inclusief het woningaanbod) is uitstekend toegankelijk. De website is tevens voorzien van een koppeling met Funda en Jaap waardoor het woningaanbod automatisch beschikbaar wordt op deze websites.

De grafische vormgeving, technische realisatie, e-mailmarketing (nieuwsbrieven), content management systeem (voor beheer van de website inhoud) en hosting van de website heeft Startpunt Wonen bij Forwart ondergebracht.

Bekijk de website op www.startpuntwonen.nl

De homepage van de website. Het woningaanbod is tevens zichtbaar op Funda en Jaap. Een informatiepagina van Startpunt Wonen Horst.

Volgende bericht Naar het nieuwsoverzicht Vorige bericht