Over Internetbureau Forwart

Forwart is een veelzijdig internetbureau en verzorgt sinds 2003 maatwerk internetprojecten.  We bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden websites, webshops, intranetsystemen  en mobiele websites op basis van een slimme en gebruiksvriendelijke beheeromgeving.

Foto-spreekruimteEen team van creatieve  en gedreven professionals

Forwart bestaat uit een team van creatieve  en gedreven professionals die de ambitie hebben om internetprojecten beter, leuker en uitdagender te maken en daarmee online maximaal resultaat te behalen samen met opdrachtgevers. Omdat Forwart kwaliteit levert, meedenkt en veelzijdig is, resulteert dit altijd in een succesvol resultaat.

We zijn enthousiast, innovatief en creatief; dat is in alles terug te zien. Forwart beschikt over een grafische en technische afdeling zodat de resultaten er niet alleen gelikt uitzien maar ook gebruiksvriendelijk en perfect werken.
 

Betrouwbare ondersteuning en service

We ontwikkelen niet simpelweg het gevraagde resultaat, maar denken veelvuldig met u mee zodat we samen nog meer bereiken. Na oplevering van een project leveren we betrouwbare ondersteuning en service, die zich kenmerkt door goede bereikbaarheid en snelle (re)actie. Omdat we kritisch en ambitieus zijn evalueren we de resultaten van een project regelmatig zodat we deze kunnen optimaliseren, uitbreiden of vernieuwen.

Graag investeren we in een langdurige en persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers.  U ervaart bij ons al snel dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers 100% tevreden te stellen en te houden.


We zijn enthousiast, innovatief en creatief; dat is in alles terug te zien.


Statistieken

  • Ruim 250 opdrachtgevers lieten tezamen meer dan 275 maatwerk websites, tientallen applicaties en diverse intranetsystemen realiseren.
  • In totaal draaien ruim 300.000 internetpagina's op onze internet technologie en servers.
  • Maandelijks gebruiken ruim 1,3 miljoen bezoekers de websites van Forwart.

 

Forwart Design

Leuk om te weten is dat  Forwart in 2003 begon onder de naam Forwart Design. Omdat 'Design' (vormgeving) slechts één van onze expertises betrof  voldeed de naam Forwart Design niet meer.

Neem direct contact met ons op