Actiewebsite Hela

Forwart werkt aan diverse projecten voor kleine, middelgrote en grote opdrachtgevers uit profit, non-profit, MKB, overheid en de zorg sector. Een aantal succesvolle projecten is opgenomen in onze portfolio.

Winactie Hela Thissen

Hela Thissen

Wie kent de curry van Hela Thissen niet? Het in 1967 opgerichte bedrijf is beroemd geworden door de Hela Curry Kruiden Ketchup. 50 jaar later is de ‘grote rode tube’ niet meer weg te denken uit de cafetaria’s en koelkasten van Nederlandse huishoudens. Inmiddels is Hela uitgegroeid tot de onbetwiste smaakmaker, met een breed assortiment sauzen, dressings, kruiden en specerijen. Dit assortiment wordt o.a. door de actiewebsite gepresenteerd.

Onepage ontwerp

Het creatieve en overzichtelijke ontwerp van de onepage website zorgt ervoor dat het gehele assortiment van Hela Thissen op unieke wijze wordt gepresenteerd.

Bekijk website Vraag ook een offerte aan


Hela FrituurolieHela FritessausHela Curry Kruiden Ketchup SuperieurHela Curry Kruiden KetchupHela Satésaus licht pikantHela Satésaus met stukje pindaHela Satésaus pasta

Grote actie met 250.000 vouchers

Eenvoudig een wincode checken via de website.

In cafetaria's in heel Nederland zijn in totaal 250.000 kaartjes met een unieke code verspreid. De code is eenvoudig via de website in te voeren.

  • Grafisch ontwerp
  • Concepting
  • Video

Video

Om de website een unieke uitstraling te geven én om het product van het Venlose bedrijf nog beter te presenteren is gekozen voor een video element waarop warmtedamp van de friet te zien is. Hierdoor loopt het water je in de mond...

 

Vorige case Naar het portfolio Volgende case