Ceviplein.nl in opdracht van Coöperatie Vitelia

De ledenraad van Coöperatie Vitelia vindt betrokkenheid van haar leden belangrijk. Als waardering voor het zaken doen met een of meerdere Vitelia bedrijven kan de coöperatie jaarlijks certificaten op naam uitreiken Leden worden dan beloond met een stukje eigenaarschap. Deze certificaten worden CeVi’s genoemd. Met ingang van 2019 is het voor alle leden mogelijk om certificaten over te dragen tussen leden onderling. 

Ceviplein Vitelia

Gebruiksvriendelijk portal

Forwart heeft in opdracht van Vitelia een volledig nieuw en gebruiksvriendelijk gerealiseerd. Via het portal kunnen leden en certificaathouders van de coöperatie met elkaar in contact komen om certificaten over te dragen. Via een gebruiksvriendelijke interface kan iedere deelnemer eenvoudig certificaten te koop vragen of aanbieden. Daarnaast bevat het portal een uitgebreide module waarmee handelaren met elkaar kunnen communiceren.

Anoniem handelen

Via het systeem kunnen leden zich eenvoudig aanmelden. Vervolgens is het mogelijk om volledig anoniem over certificaten - zogenaamde CeVi's - te communiceren met overige geïnteresseerde leden van de coöperatie.

Bekijk website Vraag ook een offerte aan


Professionele samenwerking

In nauwe samenwerking met de leden van de coöperatie is het systeem tot in detail uitgewerkt via diverse brainstorm- en wireframingsessies. Hierdoor is naast een breed draagvlak tevens een overzichtelijke en volledig systeem neergezet.

  • Wireframing
  • Vue.JS
  • Symfony 4
  • Gebruiksvriendelijk
  • Cybersecurity
  • Professionele hosting

 

Vorige case Naar het portfolio Volgende case