CONTOUR Accountants

Forwart werkt aan diverse projecten voor kleine, middelgrote en grote opdrachtgevers uit profit, non-profit, MKB, overheid en de zorg sector. Een aantal succesvolle projecten is opgenomen in onze portfolio.

Nieuwe website CONTOUR Accountants

Uitgebreide website

Voor CONTOUR Accountants uit Venlo en Venray heeft Forwart een nieuwe volledig responsive website ontwikkeld. Een mooie vormgeving, doordachte structuur en overzichtelijk ontwerp presenteren de omvangrijke informatie van het accountantskantoor.

Overzichtelijk, fris en zakelijk

Door middel van een frisse doch zakelijk uitstraling wordt de doelgroep uit Venlo, Venray en omstreken aangesproken. Forwart bedacht het online concept en bouwde de huisstijl online verder uit. Ook het grafisch ontwerp en de realisatie van de website werd door Forwart uitgevoerd.

Bekijk website Vraag ook een offerte aan


Totaal oplossing

In samenwerking met partner Viduro Marketing & Communicatie is de invulling van de website op professionele wijze tot stand gekomen. Viduro schreef de teksten en had de regie over de fotografie en videobeelden op de website. Juist door deze samenwerking is een maximaal resultaat bereikt.

  • Responsive
  • Samenwerking
  • Online strategie
  • Fotografie

Techniek en huisstijl

Scrollfunctie in huisstijl

De vernieuwde huisstijl van CONTOUR Accountants leende zich bij uitstek om diverse elementen in technische toepassingen terug te laten komen.   Hierdoor is zowel de huisstijl, ontwerp van website en haar techniek op unieke wijze met elkaar verbonden.

 

Vorige case Terug naar het portfolio Volgende case