Portfolio

Finaxe

Finaxe is specialist op het gebied van detachering, werving & selectie en freelance (zzp) bemiddeling van finance professionals. De finance professionals van het bedrijf zijn direct en allround inzetbaar. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid kwalitatief netwerk binnen de sector waardoor Finaxe in  staat is om voor elk financieel capaciteitsvraagstuk de oplossing te bieden. Forwart  heeft voor Finaxe een nieuwe website met geavanceerde CRM-koppeling opgezet.

Doordachte en creatieve vormgeving

De website bevat een slimme opzet om gebruikers een perfecte gebruikerservaring te laten beleven. De moderne website is bovendien volledig geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.

Het grafisch- en interactieontwerp is volledig door Forwart gerealiseerd. De website bevat koppelingen met het vacature- en sollicitatiesysteem van Finaxe waardoor nieuwe vacatures automatisch op de website verschijnen en sollicitaties direct doorgezet worden. Kandidaten kunnen bovendien solliciteren via LinkedIn waarmee hun gegevens met één druk op de knop gedeeld worden met Finaxe.

Eenvoudig in beheer via CMS

Het geavanceerde CMS (beheersysteem) van Forwart is ingezet om de uitgebreide website en vacatures te beheren. Via het beheersysteem  kunnen de medewerkers van Finaxe elk onderdeel van de website aanpassen.  Aangezien de website een actueel blog bevat is het van belang dat medewerkers snel en eenvoudig het blog van nieuwe informatie kunnen voorzien.

Bekijk de website via www.finaxe.nl.

Bekijk website Vraag ook een offerte aan


Responsive website Finaxe

Vorige case Naar het portfolio Volgende case