Portfolio

HZPC - Horst

Internetbureau Forwart heeft in opdracht van HZPC - een toonaangevende zwemvereniging in Horst - een nieuwe website ontwikkeld. HZPC biedt de bijna 500 leden de kans om te zwemmen onder professionele begeleiding van ervaren trainers. De huidige leden zijn niet uitsluitend woonachtig in Horst aan de Maas maar ook in de gemeente Venray en Venlo.

Om de juiste sfeer neer te zetten van de zwemvereniging is er een uniek grafisch ontwerp gerealiseerd. Door gebruik te maken van sprekende fotografie in cominatie met de herkenbare kleuren is het 'clubgevoel' nu ook op internet terug te vinden. Op de homepage wordt de club aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste zwemafdelingen en activiteiten van HZPC. Daarnaast wordt het actuele nieuws prominent weergegeven door gebruik te maken van een lichtkrant en aantrekkelijk gepresenteerde headlines. Via het beheersysteem kan de vereniging de volledige website op een gebruiksvriendelijke manier zelf onderhouden.

Forwart is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, technische realisatie, content management en hosting van de website.

Bekijk de website via www.hzpc-horst.nl

Bekijk website Vraag ook een offerte aan


home
  • vervolg
  • vervolg-foto

Vorige case Naar het portfolio Volgende case