Website CLT Metal Service

Forwart werkt aan diverse projecten voor kleine, middelgrote en grote opdrachtgevers uit profit, non-profit, MKB, overheid en de zorg sector. Een aantal succesvolle projecten is opgenomen in onze portfolio.

Website CLT Metal Service

Realisatie website CLT Metal Service

CLT Smart Metal Shaping is een toonaangevende bewerker van metaalproducten. Onze state-of-the-art machines helpen producenten in de metaalbranche om te pieken in hun efficiency en productiviteit.

Samenwerking partners

In samenwerking met Viduro Marketing en Communicatie uit Horst en een professionele fotograaf hebben hebben we de website gerealiseerd.

Bekijk website Vraag ook een offerte aan


Uniek grafisch ontwerp

Op basis van de huisstijl van CLT Metal Service is een uniek grafisch ontwerp gerealiseerd dat de specifieke doelgroep aanspreekt.

  • Responsive
  • Grafisch ontwerp
  • Concepting

Product website

Soms is beter voor een product of een productgroep aparte website te ontwikkelen. Dit heeft namelijk enkele voordelen. Omdat de betreffende website enkel focust op een specifiek product, zal de website op specifieke relevante zoektermen beter gevonden worden. Door zowel technisch als grafisch het product volledig centraal te stellen krijgen geïnteresseerden die op zoek zijn naar dit specifieke product direct het gevoel dat ze op de juiste plek zijn beland. Juist hierdoor krijgt het product de aandacht die het verdient.

 

Vorige case Naar het portfolio Volgende case