Website Fancom

Forwart werkt aan diverse projecten voor kleine, middelgrote en grote opdrachtgevers uit profit, non-profit, MKB, overheid en de zorg sector. Een aantal succesvolle projecten is opgenomen in onze portfolio.

Website Fancom

Realisatie website Fancom en Porcon

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de veehouderij. Het in Panningen gevestigde bedrijf bouwt systemen voor klimaatbeheersing, voerautomatisering, biometrie en datamanagement.

Overzichtelijke presentatie

De viertal branches van het bedrijf worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd. Door middel van een doordachte menustructuur, aantrekkelijke fotografie en slim geschreven teksten wordt elke afzonderlijke doelgroep rechtstreeks aangesproken.

Bekijk website Vraag ook een offerte aan


Klantencontact

Diverse elementen op de responsive website zorgen ervoor dat zowel bestaande als potentiële nieuwe opdrachtgevers van het bedrijf laagdrempelig contact op kunnen nemen.

  • Responsive
  • CMS
  • Grafisch ontwerp
  • Concepting

Maatwerk elementen

Via een unieke zoekfunctie is het voor opdrachtgevers van Fancom wereldwijd mogelijk om snel een dichtstbijzijnde Area Sales Manager te vinden. Dit slimme maatwerk element draagt bij aan de servicegerichte werkwijze van Fancom.

 

Vorige case Naar het portfolio Volgende case