Privacyverklaring Forwart

19 april 2018

Uw privacy is voor Forwart van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij deze altijd zorgvuldig hanteren. In deze privacyverklaring verklaren we wat Forwart allemaal doet met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen heeft of graag verneemt wat we precies over u bijhouden, neem dan contact gerust contact op.

Contactformulier & Nieuwsbrief

Met het contactformulier of via een e-mailbericht kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en uw naam. Deze hebben wij nodig om contact op te nemen. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. 

Het is mogelijk u te abonneren op onze nieuwsbrief, dit regelen wij via Mailchimp. Hierin leest u het laatste nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld-link. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Mailchimp gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Mailchimp niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Mailchimp diensten en activiteiten. 

Ben je opdrachtgever van Forwart?

Zodra u opdrachtgever bent, gebruiken wij uw persoonsgegevens om u goed van dienst te kunnen zijn.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, geslacht (voor de aanspreekvorm), e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Wij bewaren deze informatie tot een overeenkomst is afgerond en de daarop volgende zeven jaar (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Promotie

Het is mogelijk dat wij u op de hoogte brengen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij voornamelijk per e-mail, via social media en soms via de post of per telefoon.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat ingediend kan worden. Elke e-mail bevat een afmeld-link. U kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. U kunt dit aangeven zodra er contact opgenomen wordt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven, instellingen of instanties, tenzij dat nodig is voor de dienst die u bij ons afneemt of als de wet zegt dat dat moet. 

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om kwalitatief hoogwaardige diensten te kunnen aanbieden.

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. 

Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Dat doen deze buttons pas op het moment dat u deze aanklikt omdat wij gebruik maken van inactieve buttons.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op uw computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden. Wanneer u onze website bezoekt laden we alleen maar functionele cookies in en worden er geen persoonsgegevens opgeslagen. Daarom hebben wij geen cookiebanner. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Daarvoor hebben we een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Hierdoor slaan wij geen persoonsgegevens van u op en is deze manier toegestaan zonder dat uw toestemming hoeft te geven via een cookiebanner.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

Toegang tot persoonsgegevens worden afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer er persoonsgegevens worden ingevoerd.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website of de bedrijfsvoering van Forwart wijzigt, zullen wij ook onze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de bovenstaande datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als u heeft hebt of als u wilt weten over welke persoonsgegevens van u beschikken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Meer informatie / aanpassingen

Graag meer informatie opvragen óf aanpassingen door laten voeren? Met onderstaande punten kunnen we u van dienst zijn:

  1. Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  2. Inzage in de precieze persoonsgegevens die we in ons bezit hebben;
  3. Het laten corrigeren van eventuele fouten;
  4. Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  5. Intrekken van toestemming;
  6. Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  7. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent. Dit zullen we ook voor zover mogelijk verifiëren. Hierdoor weten we zeker dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Verlenen we geen medewerking of bent u niet tevreden met de verstrekte informatie, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactgegevens

Forwart
Doolgaardstraat 40
5961 TS Horst
info@forwart.nl
077-3982713

Cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Cookies zijn kleine (tekst-) bestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.forwart.nl