Software
Development

We beschikken over een unieke mix aan expertise om hoogwaardige online software te ontwikkelen. De combinatie tussen software-architectuur, UX, backend-, frontend- en app development draagt bij aan een maximaal resultaat.

Forwart_Software-Developement2.jpg

Krachtige oplossingen

Het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van online software is onze passie. Wij realiseren complexe projecten, waaronder applicaties, platformen, (business-) apps, e-commerce en websites in een gedreven team van experts. Bovendien koppelen we deze expertises, diensten en oplossingen op innovatieve aan elkaar om zo een nog krachtigere oplossing voor onze klanten te bieden. Denk hierbij o.a. aan professionele hosting, interessante technieken t.b.v. optimalisatie en slimme system integration.

We denken graag mee waardoor ambitieuze doelen gehaald kunnen worden. We doen het samen!

OOK GEÏNTERESSEERD IN 
SYSTEMINTEGRATION OP MAAT?

Neem contact op

Forwart_applicaties.png

Applicaties

Het laten ontwikkelen van online applicaties (software) is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die unieke en specifieke bedrijfsprocessen willen optimaliseren. Onze applicaties worden namelijk op maat gemaakt. Door te automatiseren en efficiëntie te creëren kan een bedrijf of organisatie opschalen, efficiënter werken en bovendien kosten besparen. Tevens kunnen unieke ideeën gerealiseerd worden voor zowel de B2B als B2C-markt. Door de inzet van op maat gemaakte applicaties halen we het maximale uit ambities.

Unieke applicaties en tools voor bedrijven en organisaties die de beste oplossing willen, volledig op maat gemaakt voor specifieke processen.

Platformen

Met een klant- of medewerkersportaal sta je altijd in contact. Een veilige en gebruiksvriendelijke app of platform om te informeren, activeren of zaken te regelen. Wij bouwen portalen die inspelen op de behoeften van klanten of medewerkers. Een platform of internet is vaak gekoppeld met diverse ERP- , CRM-, boekhoud- of andere externe systemen. Forwart is gespecialiseerd in de integratie en heeft veel ervaring met de meest gebruikte systemen.

Een portaal om de beste service te bieden, processen efficiënt in te richten en communcatie te optimaliseren.

Forwart_portals.png
Forwart_PWA.png

Progressive Web Apps (PWA)

Progressive Web Apps (PWA) duiken steeds vaker op. Omdat wij de enorme kracht en potentieel hiervan inzien heeft Forwart zich hierin gespecialiseerd. Een PWA laat zich het beste beschrijven als een mix tussen een responsive website en een native mobiele app. Deze flexibele apps werken namelijk op praktisch elke device met een browser en bieden tevens handige offline functionaliteiten. Bovendien zijn deze apps ook op een desktop te installeren wat de uiteenlopende mogelijkheden nog meer vergroot.

Als ervaren PWA-ontwikkelaar adviseren we graag over de mogelijkheden. Het voordeel van een PWA is dat je geen aparte mobiele applicatie dient te ontwikkelen maar de gebruiker wel de optimale app ervaring biedt. Denk hierbij aan diverse mogelijkheden op het gebied van communicatie (medewerkersapp en B2B-communicatie), e-learning, communities, klantenportals of loyaliteitsapps.

Integratie

In bedrijven en organisaties wordt vaak al gebruik gemaakt van diverse bestaande interne als externe systemen. Om het beste resultaat te behalen is het vaak verstandig met deze systemen te koppelen. Dat noemen we system integration.

Zodra de diverse systemen op een soepele manier met elkaar samenwerken en geïntegreerd worden zijn de mogelijkheden ongekend. Hierdoor neemt de complexiteit van de diverse processen toe en zorgen wij voor een overzichtelijk en bruikbaar geheel. Onze software fungeert hierbij vaak als gebruiksvriendelijke hub waarin we de externe systemen optimaal inzetten.

Door slimme system integration toe te passen kan bovendien veel interessante data worden verzameld. De nieuw beschikbare data zorgt voor nieuwe inzichten waardoor diverse processen geoptimaliseerd worden.

Een professeioneel geïntegreerd systeem zorgt ervoor dat het behalen van doelen makkelijker bereikbaar wordt en geeft een bedrijf of organisatie bovendien de flexibiliteit om direct bij te sturen.

Waar koppelen we dan mee?

  • Exact
  • Oracle
  • TicketSwap
  • Power BI
  • Etc.

Onze expertise en ervaring is een garantie voor een geslaagde integratie binnen een  organisatie of bedrijf.

Forwart_EXACT.png

"Van kleine component tot 
professioneel backoffice systeem."

Peelrand Select

Progressive Web App

Old School Toys

Webshop & kassa koppeling