E-mailinstellingen Werkonline

Let op:   Deze instellingen zijn alleen voor toepassingen voor e-mailaccounts die op het "WerkOnline" platform zijn ingericht.

Standaard accounts

Inkomende mailserver (POP3): mail.werkonline.nu  (poort 110, SSL uit)
Uitgaande mailserver (SMTP): smtp.werkonline.nu   (poort 587, SSL uit)

Gebruikersnaam: <uw e-mailadres>
Wachtwoord: <uw wachtwoord>

We raden overigens altijd aan om de uitgaande mailserver van je internetprovider te gebruiken. Bepaalde internetproviders blokkeren namelijk uitgaande mail die niet via hun eigen server loopt, als middel om spam te beperken.

IMAP accounts

Mailserver: owa.werkonline.nu  (poort 143, SSL uit)
Uitgaande mailserver (SMTP): smtp.werkonline.nu   (poort 587, SSL uit)

Webmail

Je kunt ook online de mail bekijken via:  https://owa.werkonline.nu/
(Dit kan ook handig zijn om te controleren of je de juiste inloggegevens gebruikt).