Webshops

Forwart bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt én onderhoudt professionele webshops die perfect aansluiten bij de wens van de opdrachtgever. We bedenken een slimme online  strategie en  samen met onze partners  voor o.a. sterke webteksten,  fotografie en video behalen   we het gewenste resultaat.

Ipad

Hogere conversie

Het aantal online verkopen neemt jaarlijks   flink  toe. Een webshop met gewilde producten  wordt mogelijk  druk bezocht maar bezoekers kopen uw producten alleen als de webshop betrouwbaar oogt, snel werkt en de stappen die nodig zijn om een aankoop te doen helder zijn. Dit leidt tot een hogere conversie, meer aankopen en dus een hogere omzet.​

Online betalingsmogelijkheden

Forwart realiseert professionele webshops die voorzien zijn van diverse online betalingsmogelijkheden, waaronder iDEAL,   creditcard, Paypal en traditionele betaalmethoden. Met de gebruiksvriendelijke beheeromgeving van de webshop kunt u deze zelf tot in detail onderhouden. Naast het bijwerken en uitbreiden van het productassortiment en aanbiedingen kunt u in de beheeromgeving pakbonnen en facturen afdrukken, voorraad beheren en uitgebreide aankoop- en bezoekersstatistieken inzien.  Daarnaast kunt u kortingscodes inzetten voor acties of om vaste klanten te stimuleren een nieuwe aankoop te doen. In combinatie met onze Direct Marketing Tools kunt u uw klanten regelmatig attenderen op nieuwe producten en aanbiedingen.

Bekijk onze portfolio


Met de gebruiksvriendelijke beheeromgeving van de webshop kunt u deze zelf tot in detail onderhouden.


Koppelingen met bedrijfssoftware

Wij koppelen uw webshop of online catalogus met CRM, ERP of boekhoudpakketten. Op deze manier blijven webshop, website en bedrijfssoftware automatisch up-to-date blijven van productinformatie, actuele prijzen en voorraadinformatie. Daarnaast kunnen internetbestellingen direct verwerkt worden in uw bestaande bedrijfssoftware, zodat u de mogelijkheden van deze software optimaal blijft benutten.

Forwart is gespecialiseerd in diverse open source webshops, zoals Magento, WooCommerce en PrestaShop. Afhankelijk van uw wensen, eisen en doelstellingen selecteren wij het beste systeem voor uw webshop.

 

Magento-logo

Bekijk enkele voorbeelden van webshops in onze portfolio of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.


Websites

Creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, robuuste techniek en voorzien van een frisse en slimme strategie.

  Meer informatie over websites

Webshops

Een professionele shop en slimme online strategie zorgen voor een maximale online verkoop.

  Meer informatie over webshops

Apps

Innovatieve apps voor iPhone, Android of Windows Phone voor uiteenlopende doeleinden.

  Meer informatie over apps

Online software

Maatwerk online software om tijd te besparen, processen te optimaliseren en uw doelen te behalen.

  Meer informatie over online software