Websites

Forwart bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt én onderhoudt professionele websites die perfect aansluiten bij de wens van de opdrachtgever. We bedenken een slimme online  strategie en  samen met onze partners  voor o.a. sterke webteksten,  fotografie en video behalen   we het gewenste resultaat.

Om optimaal te profiteren van uw online activiteiten, is het belangrijk dat uw website zich onderscheidt van de rest. Onze websites kenmerken zich door een professioneel, creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, solide techniek en een fris   en doordacht plan. Wij besteden intensief aandacht aan uw wensen en visie, gecombineerd met onze jarenlange expertise, creativiteit en advies.

Dit resulteert in een website die aansluit bij de doelgroep en uitstraling van uw bedrijf, stichting of instelling. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en implementeren van websites.

Bekijk onze portfolio


Standaarden en zoekmachineoptimalisatie

Om uw doelgroep volledig te bereiken realiseert Forwart websites die voldoen aan diverse richtlijnen en internetstandaarden zodat deze in alle webbrowsers werken, zowel op Windows, Apple, Linux als mobiele apparaten. Omdat wij standaard volledige zoekmachineoptimaliatie (SEO)  toepassen, wordt uw website uitstekend gevonden in Google.

Google Analytics

We maken gebruik van een betrouwbaar het uitgebreide statistiekenpakket Google Analytics  zodat u en Forwart inzicht krijgen in het gebruik van uw website. Met deze informatie kunnen we u onder andere adviseren over verbeteringen zodat we het maximale resultaat uit uw website halen.​

Responsive website


Onze websites kenmerken zich door een professioneel, creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, solide techniek en een fris en doordacht plan.


CMS

Beheer zelf uw website, én meer...

Met een gebruiksvriendelijk beheersysteem kan de inhoud van een website of intranet tot in detail beheerd worden. Forwart maakt bij elk project een weloverwogen keuze uit diverse systemen, waaronder een krachtig en veelzijdig eigen systeem waarmee veel meer kan dan inhoud beheer alleen.

Meer informatie over CMS

Bekijk enkele voorbeelden van websites in onze portfolio of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.


Websites

Creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, robuuste techniek en voorzien van een frisse en slimme strategie.

  Meer informatie over websites

Webshops

Een professionele shop en slimme online strategie zorgen voor een maximale online verkoop.

  Meer informatie over webshops

Apps

Innovatieve apps voor iPhone, Android of Windows Phone voor uiteenlopende doeleinden.

  Meer informatie over apps

Online software

Maatwerk online software om tijd te besparen, processen te optimaliseren en uw doelen te behalen.

  Meer informatie over online software